Åben 08:30-17:30

+45 86 62 97 35

Gardiner i Bjerringbro

Viborgs Gardinservice

Gardiner Bjerringbro | Få besøg af Gardinbussen

Er det tid til at investere i et nyt sæt gardiner i Bjerringbro?

I så fald står vi hos Viborg Gardinservice klar til at hjælpe dig med at vælge de helt rette gardiner til dit hjem. Vi kommer jævnligt til Bjerringbro med gardiner i vores gardinbus, og vi vil elske også at komme forbi dig.

Herunder kan du se hvordan det fungerer.

Vi kommer og demonstrerer for dig

En af de primære fordele ved at vælge Viborg Gardinservice som din leverandør af gardiner i Bjerringbro er, at vi tilbyder at komme ud til dig.

Når vi kommer forbi dig ankommer vi i vores gardinbus. Her har vi et lager med på hjul – og det gør det muligt for os at komme indenfor og demonstrere alle vores gardinløsninger hos dig. Så kan du med det samme få syn for sagen, og opleve det samspil, der opstår mellem dit hjem og dit foretrukne gardinsæt.

Hvis det lyder smart, så er det fordi det er smart. Og nemt. Ja, faktisk er der mange, der synes, at denne måde at handle gardiner på er den helt rigtige.

Vælg lige den gardintype, der passer dig

Vi forhandler et bredt spektrum af forskellige gardinløsninger – lige fra almindeligt gardinstof i Bjerringbro, og til rullegardiner i Bjerringbro.

Er du mest af alt til de eksklusive mærker? Så har vi et samarbejde med de bedste i Danmark– lige fra Luxaflex til Stila, og alt derimellem. Og hvis du derimod er ude efter nye gardiner på et stramt budget, så kan vi også finde flere i den billige prisklasse frem til dig.

Book et besøg i dag

Skal vi komme forbi dig i vores gardinbus, og vise dig vores udvalg af flotte gardiner?

Så er det nu du rækker ud til os. Ring til os på tlf.: 86 62 97 35, eller book os via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig inden for få timer.