Åben 08:30-17:30

+45 86 62 97 35

Gardiner i Silkeborg

Viborgs Gardinservice

Gardiner Silkeborg | Få besøg inkl. demonstration i dit hjem

Er på på jagt efter nye gardiner i Silkeborg?

Så har Viborg Gardinservice de helt rette løsninger til dig. Og selvom vi måske ikke er placeret i samme by, så skal du ikke til at køre efter os – vi kommer nemlig hjem til dig med alt fra almindeligt gardinstof i Silkeborg til automatiserede løsninger.

Læs med herunder, og find ud af mere om vores service.

Gardinbussen: Vi demonstrerer gardinerne hos dig i Silkeborg

Måske har du hørt om en gardinbus før – og måske har du ikke. Ikke desto mindre er Gardinbussen en central del af vores koncept. For med vores egen gardinbus har vi et mobilt lager, som vi bringer direkte ud til vores kunder og interesserede i hele oplandet.

Og det gælder selvfølgelig også dig, der mangler alt fra almindelige gardiner til rullegardiner i Silkeborg.

Når vi kommer forbi dig fortæller du os mere om hvad du ønsker, og så finder vi vareprøver og demonstrationsgardiner frem fra vores lager i bussen. Dem tager vi med indenfor, og så kan du se gardinerne live in action før du beslutter dig.

For vores kunder er denne proces en fantastisk tilfredshedsgaranti. Og som om dette ikke var nok, så tilbyder vi også at opmåle, tilpasse og montere gardinerne for dig, når de er færdig-produceret. Så bliver det ikke nemmere at få nye gardiner i Silkeborg

Book en demonstration hos dig

Lyder vores service som noget for dig? Så er der ikke meget andet for end at række ud til os, og booke en demonstration. Vi er i Silkeborg på regelmæssig basis, så vi er fleksible – du fortæller os bare hvornår du ønsker at vi kommer forbi.Fang os på telefonen på 86 62 97 35, eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Så laver vi en aftale.