Åben 08:30-17:30

+45 86 62 97 35

Gardiner i Viborg

Viborgs Gardinservice

Gardiner Viborg | Kvalitetsprodukter til gode priser

Er det ved at være tid til nye gardiner i Viborg? I så fald er Viborg Gardinservice parate til at hjælpe dig med at vælge og montere dine nye gardiner.

Hos Viborg Gardinservice forhandler vi et bredt spektrum af gardin-mærker og -typer, og vi tilbyder løsninger i alle prisklasser. Særligt kendte er vi også for vores gardinbus, som vi besøger vores kunder i og demonstrerer fra.

Aldrig har det været lettere at investere i nye gardiner i Viborg. Vi gør kort sagt det hele for dig – og det kan du læse mere om herunder

Gardinbussen: Vi demonstrerer live i dit hjem

Har du nogensinde overvejet at få besøg af gardinspecialister, der kan demonstrere forskellige gardinløsninger live i dit hjem?

Højst sandsynligt ikke – men med Viborg Gardinservice er det nu en mulighed, du kan tænkeover. Hver dag kører vi rundt til en håndfuld kunder og interesserede i Viborg, og demonstrerer vores brede udvalg af gardiner til både private, erhvervsdrivende og offentlige bygninger. Og vi kan også komme forbi dig.

Alle hjem er forskellige, og som mennesker foretrækker vi også at se på noget forskelligt. Nogle foretrækker fx almindeligt gardinstof i Viborg, mens andre er mere til rullegardiner i Viborg. Hvilken dynamik, der opstår mellem dit hjem og et sæt gardiner, kan man reelt set først observere når man får samspillet demonstreret.

Dét er hvad vi kan tilbyde at gøre for dig. At give dig en tilfredshedsgaranti gennem en gennemført prøvesmag af alle de løsninger, du er interesseret i. Så vælger du selv til sidst

Book en demonstration i dag

Vil du have en demonstration af vores gardiner i Viborg? Så er det nu du rækker ud til os. Send os en besked via kontaktformularen her på siden, eller ring os op på tlf.: 86 62 97 35. Så vender vi tilbage til dig inden for få timer.