Åben 08:30-17:30

+45 86 62 97 35

Gardiner

Produkter vi forhandler

Du kan se et uddrag af andre produkter vi også forhandler i vores galleri.
Derudover har vi indenfor hvert produkt et stort og bredt udvalg og varianter,
som ikke er nævnt her, så ring og lav en aftale med os
– så finder vi gardinet, som passer præcist til dig om så du bor i Silkeborg, Viborg eller Bjerringbro!

Markiser

En markise er en investering i dit udeliv på terrassen. En god investering, hvor du kan skabe dit uderum og nyde sommeren i skyggen.

Du forlænger også sommeren under din markise, når du nyder sensommerens milde aftener imens duggen falder.

Twist rullegardiner

Twist Rullegardinerne lader dig nemt justere de to stilfulde stoflag, der kører forbi hinanden til en åben, halvt åben eller helt lukket position – og på den måde skabe det perfekte look til din dit vindue.

Gardiner

Vi kender alle de klassiske gardiner, som i den grad har fulgt med tidens trend.

Mulighederne er uendelige og sortimentet favner alle aldersgrupper.

Rullegardiner

Det glatte lærred har et enkelt udtryk, der passer perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil. Derudover er rullegardinet et populært valg, fordi det er prisvenligt, fås i mange farver og tætheder og har mange anvendelsesmuligheder.

Liftgardiner

Liftgardiner laves i det stof, som lige præcis passer til dig og dit hjem. Du vælger stoffet, som dine liftgardiner skal syes af, så det bliver helt unikt i dit hjem.

Lamelgardiner

Lamelgardiner laves ligesom samtlige andre gardiner på specialmål, så de passer perfekt til vinduet. Det gælder også de ekstra store vinduer og lamelgardiner til skråvinduer. Ofte er store vinduer sydvendte, og det vækkeret behov både for at skærme for lys og varme – perfekt til lamelgardiner, da de kan vinkles samt dække hele eller dele af vinduet efter behov.

Stofgardiner

En gardinbus fuld af stofprøver! Hvad mere kan man drømme om?

Vi har gardinstof i alle farver og kvaliteter – stort mønster – småt mønster – let – kraftigt – børnegardiner – bruseforhæng – ensfarvet – blomstret – stribet – velour – hør – kort sagt ALT!

Vi har gardinstof til alle drømme og ønsker

Power View

PowerView® automation er et trådløst system, der gør det muligt at styre gardinerne, uden at du selv skal rundt og justere på hvert enkelt gardin. Motoren i gardinet får strøm fra et diskret batteri eller gennem en ledning til en stikkontakt. De motoriserede gardiner kan du både styre med en fjernbetjening, med app eller som intelligente gardiner, der er forbundet til dit smart home. Det gør, at du blandt andet kan tidsindstille og stemmeaktivere gardinerne.

Persienner

En persienne giver dig fleksibel kontrol over lysindfald og privatliv. En sand klassiker som passer overalt.

Vores persienner fås i fem forskellige lamelbredder og tommelfingerreglen er; en smal lamel til et lille vindue og en bred lameltil et stort vindue – men valget er naturligvis dit.

Træpersienner

Træpersienner skaber en iøjnefaldende effekt i rummet og byder naturen indenfor. Design og funktion går hånd i hånd, og kollektionen med træpersienner og de smukke detaljer består af FSC-certificeret træ.

I vores kollektion vælger du mellem træpersienner 50mm eller 70 mm lamelbredder. Den smalle for et større privatliv eller den bredere variant for et luftigere look.

Plisségardiner

Plisségardiner har et klassisk look med de kendetegnende skarpe plisserede folder. Gardinet har et elegant udtryk, når det er i brug og sidder diskret i toppen af vinduet, når det er trukket op.

Det er en af de mest fleksible gardintyper, da det kan laves til alt fra små til store vinduer, døre og specielle vinduesformer som skråvinduer, runde, trekantede eller 5- og 6-kantede vinduer. Plissévæv fås i et stort udvalg af farver og tætheder, så du kan få et gardin, der passer til din stil og dine behov.

Duette Plisségardiner

Duette Plisségardiner er det smukke og gennemførte plisségardin uden synlige snore og snorehuller.

En fordel ved et dobbelt plissegardin er, at de hjælper med at gøre dit hjem mere bæredygtigt ved at mindske energiforbruget og give et bedre indeklima. Det skyldes, at gardinet har to lag plisseret væv, hvorimellem der opstår celler med luft. Cellerne skaber en isolerende effekt, som både er effektiv sommer og vinter. Om sommeren holder Duette® gardiner varmen ude, så rummet ikke bliver overophedet, mens de om vinteren omvendt holder på varmen inden døre.

Gardin stænger

Gardinstænger, en nødvendighed i hjemmeindretning, bruges til at opsætte gardiner. De kommer i varierende materialer som metal, træ og plast, samt i flere størrelser og designs. Disse stænger tjener både et praktisk formål ved at holde gardiner og bidrager samtidig æstetisk til et værelse. Nemme at tilpasse og installere, passer de ind i enhver indretningsstil og tilføjer et elegant præg.

Insektnet

Lad døre og vinduer stå åbne til langt ud på aftenen. Vores insektnet til vinduer og dør med fluenet er skræddersyet til dine nøjagtige mål. Vælg mellem forskellige løsninger herunder fluenet til terrassedør, myggenet til vinduer og døre og insektnet rullegardin.

Poll-tex® nettet stopper 97% bikepollen og 100% græspollen. Poll-tex® nettet kan både vælges til rullegardin og faste rammer.

Specialtextiler

I vores kollektion har vi et stort udvalg af mørklæggende stof, samt særlige kraftige akustik-tekstiler, der dæmper lyd og akustik, når der erbrug for det.

Vi har endvidere et stort udvalg af brændhæmmende tektiler, som opfylder myndighedernes krav.

Børnesikkerhed

Frithængende snore og kæder fra solafskærmning kan være til farer for små børn, og vi har flere forskellige løsninger til hjem med små børn eller institutioner.

Det kan eksempelvis være LiteRise system, hvor der ikke er betjeningssnore, men hvor du blot skubber dit rullegardin eller plisségardin op med en enkelt finger.

Vores lamelgardiner kan endvidere laves med betjeningssnore, der slutter minimum 150 centimeter over gulvet. Det mindsker risikoen for at børn kommer til skade med de lange betjeningssnore.

Mørklægning

Når du vil have det ekstra mørkt i dit rum, har vi et bredt udvalg af mørklæggende rullegardiner, plisségardiner og lamelgardiner.

Til dine mørklæggende rullegardiner og plisségardiner har vi endvideremulighed for at tilføje sidelister, som giver dig en ekstra mørklæggende effekt.

Derudover har vi et stort og bredt udvalg i mørklæggende textiler.