Åben 08:30-17:30

+45 86 62 97 35

Lamelgardiner i Viborg

Viborgs Gardinservice

Lamelgardiner Viborg | Få let 100% kontrol over lysindfaldet

Skal du bruge et eller flere sæt nye lamelgardiner i Viborg?

Så står vi hos Viborg Gardinservice klar til at hjælpe dig godt videre. Hos os får du hjælp til alt det, du ønsker i forbindelse med din handel – lige fra rådgivning og demonstration, tilpasning og til montering af lamelgardinerne. Så bliver det ikke lettere at komme i mål med gardinprojektet.

Læs med herunder, hvor du kan finde ud af mere om vores service.

Vi demonstrere dine kommende lamelgardiner hos dig

Når du bruger Viborg Gardinservice som din leverandør af lamelgardiner, så bringer det mange fordele med sig. Men noget af det, vi er mest kendte for at tilbyde alle vores kunder, er at komme forbi dem i vores gardinbus.

Med gardinbussen kan vi tage et lille lager med ud til dig. Her kan du få syn for sagen, og se de mange forskellige typer af lamelgardiner, vi tilbyder i Viborg. Og som prikken over i’et kommer vi også gerne ind og demonstrerer hvordan lamelgardinerne ser ud i din bolig inden du køber.

I praksis fungerer det som når du får en smagsprøve på en god vin inden du skal have pungen op af lommen. Så er du sikker på, at lamelgardinerne passer perfekt til dig og dit hjem.

Lamelgardiner er perfekte til dig, der vil have fuld kontrol over lysindfaldet

Lamelgardiner er en elegant løsning, som du kan finde i mange danske hjem. Det særlige vedlamelgardiner er deres mange “lameller” – de lange flopper, der hver især lader sig styre af en kontrolmekanisme, som typisk kan betjenes i siden.

Med et lamelgardin kan du få kontrol over lysindfaldet i dit rum. Lamelgardiner fungerer ikke som mørklæggere, men derimod som stemningsskabere – og du bestemmer præcis hvordan atmosfæren skal være i dit rum med den rette indstilling af lamellerne

Skal vi komme forbi dig?

Lyder det fristende med et besøg og en demonstrering i dit hjem?

Så hører vi meget gerne fra dig. Ring os op på tlf.: 86 62 97 35, eller benyt kontaktformularen her på siden. Så hører du fra os snarest muligt.

Lyder det fristende med et besøg og en demonstrering i dit hjem?Så hører vi meget gerne fra dig. Ring os op på tlf.: 86 62 97 35, eller benyt kontaktformularenher på siden. Så hører du fra os snarest muligt