Åben 08:30-17:30

+45 86 62 97 35

Liftgardiner Viborg

Viborgs Gardinservice

Liftgardiner Viborg | Få en traditionel og smuk gardinløsning

Er du på udkig efter nye liftgardiner i Viborg?

Så står vi klar til at servicere dig hos Viborg Gardinservice. Med alt fra markedets bedste liftgardiner i den højeste kvalitet, og til de mere budgetvenlige løsninger, kan du finde præcist det du leder efter hos os.

Vi tilbyder alt det, du kunne ønske dig med i pakken: Vi rådgiver, vejleder, opmåler, tilpasser og monterer liftgardinerne for dig. Ja, i princippet behøver du ikke at løfte en finger så snart du har besluttet dig. Dét er smart. Og det hele begynder med, at vi kommer forbi dig i vores gardinbus.

Få Besøg af gardin-bussen: vi demonstrere liftgardinerne i dit hjem

At bestille gardiner fra Viborg Gardinservice er som at købe en god vin fra en vinspecialist. For du kunne ikke finde på at købe en god vin inden du har prøvesmagt den først – og vi mener, at det samme gør sig gældende for gardiner.

Liftgardiner kan være en fantastisk flot løsning til de fleste vinduer. Men hvordan liftgardinerne præcist passer ind i dit hjem i Viborg er svært at sige for de fleste før de kommer op at hænge. Og til den tid er det næsten for sent at fortryde.

Derfor tilbyder vi altid vores kunder at komme forbi dem og demonstrere deres foretrukne gardinløsninger før de behøver at trække pungen op af lommen. Præcist som når vinen skal prøvesmages inden handlen foretages. Det tjener som en fantastisk god kvalitets- og tilfredshedsgaranti – og vores kunder elsker os for det.

Vi kører selvfølgelig i Viborg, men vi er også i Herning, Silkeborg og Bjerringbro på regelmæssig basis. Ja, faktisk kører vores gardinbus i langt det meste af Midtjylland.

Book os i dag
Lyder vores liftgardin-produkter og services som noget, du kan se dig selv i?
Så tøv ikke med at række ud til os i dag.Vi er at fange på tlf.: 86 62 97 35, eller via kontaktformularen her på siden. Vi svarer inden forfå timer – og så får vi en aftale i kaldenderen.
Vi ser frem til at høre fra dig!