Åben 08:30-17:30

+45 86 62 97 35

Montering af gardiner i Viborg

Viborgs Gardinservice

Montering af gardiner Viborg | Spar opsætningen – vi klarer 100%

Er du på udkig efter en gardinspecialist, der kan stå for montering af gardiner i Viborg?

Så står vi hos Viborg Gardinservice klar til at servicere dig. Vi er eksperter i alle former for gardinløsninger, og vi kan nemt få monteret dine gardiner, så de hænger flot og funktionelt i dit hjem lige så længe du vil have det.

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om vores monteringsservice – eller ræk ud til os med det samme via kontaktformularen!

Vi både forhandler og monterer gardiner i Viborg

Hos Viborg Gardinservice får du både en professionel forhandler og montør i én og samme firma. Har du brug for det står vi klar til at vejlede dig til at vælge den rigtige gardinløsning, der både passer dit budget og dit behov.

Hos os kan du finde et bredt spektrum af forskellige gardinløsninger. Alt fra persienner, lameller, stofgardiner, rullegardiner og meget mere – og ønsker du det monterer vi det hele for dig til fornuftige priser.

Aldrig har det været lettere at få monteret gardiner i Viborg. Din løsning er kun et enkelt opkald væk.

Vi monterer også gardiner i Bjerringbro og Silkeborg

Men det er ikke kun hvis du bor i Viborg at du kan drage fordel af vores allround-service. Vi kører nemlig også gerne helt til Silkeborg eller Bjerringbro for at hjælpe dig med at få styr på gode gardinløsninger.

Vi kommer i vores egen gardinbus, hvor vi medbringer en lang række forskellige løsninger, som vi kan demonstrere for dig live i dit hjem. Så kan du få ægte syn for sagen – helt uden at besøge nogen butik.

Få et tilbud nu

Lyder det fristende med et besøg og en demonstrering i dit hjem?

Så hører vi meget gerne fra dig. Ring os op på tlf.: 86 62 97 35, eller benyt kontaktformularen her på siden. Så hører du fra os snarest muligt.

Lyder det fristende med et besøg og en demonstrering i dit hjem?Så hører vi meget gerne fra dig. Ring os op på tlf.: 86 62 97 35, eller benyt kontaktformularenher på siden. Så hører du fra os snarest muligt