Åben 08:30-17:30

+45 86 62 97 35

Plisségardiner i Viborg

Viborgs Gardinservice

Plisségardiner Viborg | En elegant gardinløsning demonstreret hos dig

Er du ude efter nye plisségardiner i Viborg?

Så står vi klar til at hjælpe dig godt videre hos Viborg Gardinservice. Hos os kan vi præsentere et bredt udvalg af plisségardiner i den højeste kvalitet. Vores store udvalg garanterer, at vi kan finde lige nøjagtigt de plisségardiner, der passer præcist til din smag. Også tilbyder vi endda alt fra rådgivning til demonstration, tilpasning og opsætning ude hos dig.

Læs mere om vores service herunder, eller lad os høre fra dig med det samme.

Vi kan demonstrere dine kommende plisségardiner i Viborg hos dig

Noget af det særlige ved at handle dine nye plisségardiner gennem Viborg Gardinservice er, at du får mulighed for at få demonstreret plisségardinerne hjemme hos dig inden du handler.

Vi har nemlig vores egen gardinbus, som dagligt kører Viborgs gader tynde. Og vi kommer også meget gerne forbi dig.

Gardinbussen fungerer som et mobilt lager, som vi bringer til din hoveddør. Herfra kan vi visedig vores udvalg af plisségardiner, og du kan se hvordan de varianter, du foretrækker, spiller ind i resten af dit hjem. Det fungerer på præcis samme måde som hvis du prøvesmager en vin inden du køber den. Idéen er fantastisk god, og tjener som en tilfredshedsgaranti for dig.

Vi kører selvfølgelig i Viborg, men vi kommer også gerne til Silkeborg, Bjerringbro eller Herning – ja, faktisk i hele Midtjylland.

Få tilpasset og monteret dine plisségardiner

Som et ekstra prik over i’et tilbyder vi også at opmåle, tilpasse og montere dine plisségardiner efter du har købt dem hos os. Med andre ord skal du ikke til at bekymre dig om hvorvidt gardinerne kommer til at passe, eller hvordan du får dem hængt bedst op. Den del har vi 100% styr på.

Så bliver det ikke nemmere at komme i mål med gardin-projektet. For du behøver faktisk slet ikke at løfte en finger når først du har besluttet dig for hvad du vil have.

Få besøg af Gardinbussen – book os i dag

Skal vi komme forbi dig med en demonstration af dine kommende plissegardiner?

Så ring til os på tlf.: 86 62 97 35, eller skriv til os via formularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig inden længe!