Åben 08:30-17:30

+45 86 62 97 35

Rullegardiner i Viborg

Viborgs Gardinservice

Rullegardiner Viborg | Få en flot og enkel gardinløsning i 2023

Er du på jagt efter nye rullegardiner i Viborg?

Så står vi klar til at hjælpe dig godt i mål hos Viborg Gardinservice. Her kan du vælge mellem et bredt udvalg, lige fra de bedste rullegardiner på markedet, og til de mere budgetvenlige men dog funktionelle løsninger.

Vi har noget til enhver smag – og vi er sikre på, at vi også kan finde noget, der passer til dig. Læs med herunder, og se hvad vi kan gøre for dig

Vi demonstrerer rullegardinerne i Viborg – i dit hjem

Som noget særligt tilbyder vi alle vores kunder at komme hjem til dem i vores Gardinbus – et rullende gardinlager, der gør det nemt for dig at vælge de bedste gardiner til dit hjem.

Når vi kommer forbi dig præsenterer vi dig for vores udvalg af rullegardiner. Du udvælger dem, du tænker kunne passe godt ind i dit hjem, og så går vi ind og prøver dem af – som havde du allerede fået dem monteret over vinduerne.

Det er som at prøvesmage en vin inden du handler. Som at prøvekøre en bil, inden du køber den. Så selvfølgelig skal du også kunne se dine nye rullegardiner in action inden du skal til at give pungen op af lommen. Vi synes det giver god mening – og det gør vores kunder også.

Bor du i Viborg kommer vi selvfølgelig forbi dig uden at stille spørgsmål. Men faktisk er vores gardinbus også regelmæssigt i Silkeborg, Bjerringbro og Herning. Ja, faktisk kører vi i det meste af Midtjylland. Befinder du dig bare nogenlunde i nærheden af Viborg, så skal vi nok finde ud af et besøg.

Book os med det samme
Skal vi komme forbi dig, og demonstrere vores udvalg af rullegardiner?
Så ræk du blot ud til os med det samme. Du kan fange os på tlf.: 86 62 97 35, eller via kontaktformularen. Vi svarer i løbet af få timer.
Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre med rullegardiner i Viborg